Presentation

Vem är då jag?

 

 

 

Namn: Lena Gustafsson

 

Född: 1983 i Skårby, Skåne

 

Uppvuxen runt om i Skåne, tog studenten i Lund

 

Boendes i Blekinge sedan 2002

 

Gift med Jonas Gustafsson sedan 2011-01-01

 

 

 

 

Mina intressen är bl a människor, skapande, konst, fotografering, djur och natur. Jag är även ett litet intresse av teckenspråk och dess kultur.

 

Både skapande, fotografering, målning mm har en lugnande effekt på mig och ger mig sinnesro och energi till livets alla måsten.

 

Det är för mig ett utryckssätt på allt det som jag har på insidan som jag inte alltid får utlopp för på annat vis. Att vara kreativ är en av mina starkheter.

 

I min konst vill jag utrycka livets alla känslor, både de sorgsna och de glada, lyckliga.

 

Jag var med om en trafikolycka i slutet av 2002 och har gått hemma sedan dess, och konsten har hjälpt mig mycket under den tuffaste tiden och gör det än.

 

I konsten kan jag göra mig mer förståd till vissa människor än vad jag annars skulle kunna. Det är för mig en stor styrka.

 

 

 

 

"Jag vill mer än vad jag kan,

Jag kan mer än vad jag förstår,

och jag gör mer än vad jag själv inser."

Lena Gustafsson

 

 

 

 

 

Livet har både sina upp- och nergångar och det gäller att ta tillvara på varje sväng i den mån man kan. Konstens, bildens och krativitetens betydelse har för mig alltid haft en stor roll, för genom den har jag både kunnat utrycka mig och förstå mer utav världen runtomkring mig. Att vara kreativ är för mig ett sätt att leva och må bra, att visa andra en annan synvinkel på livet... parallet med att jag får se andras delar av deras värld.